WELKOM BIJ   

           HAANDRIKMAN  AED-EHBO-SUPPORT                                                                   Heartsine Samaritan 350P PAD   halfautomaat  ( art.no: H0872)


 

 

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van de meest verkochte automatische externe defibrillators (AED) ter wereld. De Heartsine Samaritan PAD 350P is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties.

De Heartsine Samaritan 350p AED heeft een garantietermijn van acht jaar, een gecombineerde batterij/elektroden en is erg makkelijk in gebruik en onderhoud: de Heartsine 350P AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Daarnaast heeft de Heartsine 350p defibrillator een zeer hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart,  zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.


Voordelen van de Heartsine Samaritan 350P AED

 • Gesproken en visuele instructies, goed te gebruiken in rumoerige omgevingen.   De AED voert wekelijks een automatische zelftest uit.                                              Een metronoom geeft het gewenste ritme van de hartmassage aan.                      Slechts 1x in de 4 jaar onderhoud nodig (vervanging PadPak)                                    Zeer eenvoudig te bedienen door pictogrammen en Nederlands gesproken instructies

Technisch / medisch

 • Therapiebereik (J)                     150 - 150 - 200      
 • Detectiedrempel (µV)                            70
 • Stof en waterdichtheid                         IP56
 • kinderprotocol                                   wel kinderpads 
 • Garantie                                                   8 jaar              


 • De Samaritan PAD 350P secure wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

 • Padpak (combinatieverpakking van batterij en elektroden)
 • AED beschermtas
 • Gebruikshandleiding

Aanschafprijs voor deze AED is € 1149,00  ( inclusief btw € 1252,41)

De Heartsine Samaritan PAD 350P wordt nu tijdelijk geleverd met Gratis AED gebruikset (t.w.v. € 22,50), Safe Kiss, AED wandbeugel (t.w.v. € 29,-), AED Sticker groen en gedurende het 1e jaar gratis onderhoud.

Nu met gratis binnenkast t.w.v. € 199,00

 


Heartsine Samaritan 360P PAD   volautomaat  ( art.no: H0974)


 


De Samaritan PAD 360P is een volledig automatische AED, dat wil zeggen dat de schok automatisch wordt afgegeven zonder dat er eerst eens schokknop hoeft te worden ingedrukt.

Buiten dat deze AED volledig automatisch is komt de rest overeen met de  bovenstaande Samaritan PAD 350P.

Aanschafprijs voor deze AED is € 1149,00  ( inclusief btw € 1252,41)

De Heartsine Samaritan PAD 360P wordt nu tijdelijk geleverd met Gratis AED gebruikset (t.w.v. € 22,50), Safe Kiss, AED wandbeugel (t.w.v. € 29,-), AED Sticker groen en gedurende het 1e jaar gratis onderhoud.


 

Nu met gratis binnenkast t.w.v. € 199Heartsine Samaritan 500P PAD defibrillator  ( halfautomaat)   artikelno: H 0198

 Eigenschappen:

De Heartsine Samaritan PAD 500P AED geeft u tijdens de reanimatie aanwijzingen over de effectiviteit van de borstcompressies. De Samaritan PAD 500P defibrillator is een doorontwikkeling van de Samaritan PAD 300P. Garantie, techniek, IP waarde en specificaties komen overeen. Als extra biedt de Samaritan PAD 500P geavanceerde (patiënt specifieke) feedback op de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie.


De enige AED met patiënt afhankelijke reanimatie feedback

De door Heartsine ontwikkelde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de effectiviteit van de reanimatie te meten. Deze informatie wordt gebruikt om u tijdens de reanimatie instructies te geven waardoor u beter kunt reanimeren. De AED geeft gesproken aanwijzingen als "druk harder", "druk langzamer", "druk sneller" of "goede compressies". Daarnaast worden visuele aanwijzingen gegeven voor lawaaiige omgevingen. De gepatenteerde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de ´cardiac output´ van de patiënt te meten en geeft u op basis hiervan de aanwijzingen. Goed reanimeren is bij het gebruik van een AED van levensbelang maar de spanning van een reanimatie maakt dit niet eenvoudig. Real-time patiënt afhankelijke feedback op de kwaliteit van de reanimatie helpt de hulpverlener bij deze taak.


De Samaritan PAD 500P secure wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

 • Padpak (combinatieverpakking van batterij en elektroden)
 • AED beschermtas
 • Gebruikshandleiding

Aanschafprijs voor deze AED is € 1699,00  ( €1851,91)

De Heartsine Samaritan PAD 500P wordt nu tijdelijk geleverd met Gratis AED gebruikset (t.w.v. € 22,50), Safe Kiss, AED wandbeugel (t.w.v. € 29,-), AED Sticker groen en gedurende het 1e jaar gratis onderhoud.

Heeft u ook gedacht aan een kast voor binnen of buiten om de AED aan de  wand te bevestigen?