WELKOM BIJ   

           HAANDRIKMAN  AED-EHBO-SUPPORT                                                                   


Haandrikman is een merk onafhankelijk leverancier en service verlener in noordoost Nederland  voor de meest bekende en types AED,s  ( Automatische Externe Defibrillatoren).Bij ons vindt u geen webwinkel omdat wij van mening zijn dat er eerst uitgebreid uitleg nodig is met betrekking tot de meest van de door ons geleverde producten. 

Om een gedegen keuze te maken kunnen wij u onafhankelijk adviseren welke AED voor u het meest geschikt is. Tijdens een gratis AED-productdemonstratie ( bij u op locatie) zullen wij u de verschillende types AED's laten zien en uitleggen wat de verschillen tussen deze AED's zijn. Daarbij zal samen met u worden bekeken welke AED het best in uw organisatie of '6-minutenzone' past.

Mocht u direct iets bij ons willen bestellen neemt u dan even contact met ons op. Dit kan met dit contactformulier. Rechtstreeks bellen of mailen kan natuurlijk ook.


Verder kunt u bij ons terecht voor:
NIEUW!!!!

MKA-5030 DEFIBCAB AED-BUITENKAST

De DefibCab outdoor cabinet is een volledig geconditioneerde AED buitenkast.          De kast is zowel leverbaar met een pincodeslot als met een drukknopslot.

 Deze laatste is niet voorzien van een beveiliging. De DefibCab beschermt uw AED tegen alle weersinvloeden, maar ook tegen vandalisme en diefstal.
PRIJS vanaf  € 595,-                                                                 

 
 

 

 

   DEFIBTECH  LIFELINE VIEWDe Defibtech Lifeline VIEW AED is de eerste AED met een full-colour en interactief display waarop stap-voor-stap video-instructies worden gegeven voor het uitvoeren van de reanimatie, de beademing en het defibrilleren. De AED laat aan de hand van video's zien hoe het apparaat moet worden ingezet. Eenvoudig onderhoud en direct klaar voor gebruik. Daarnaast is het een zeer robuuste AED met een hoge stootvastheid, spatwater- en stofdichtheid (IP54).


BUURT AED  klik hier voor meer info