WELKOM BIJ   

           HAANDRIKMAN  AED-EHBO-SUPPORT                                                                   


  - Jaarlijkse controle en aanvullen van verbandtrommels -

AKTIE!!! 

Gratis controle van uw verbandtrommels. U betaald alleen de aanvulling en vervanging van de verbandmiddelen.

 

 Een verbandtrommel is samengesteld uit onder andere verbandmiddelen. Deze verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van verbandmiddelen, waardoor de verbandtrommel niet meer compleet is.

Genoemde feiten maakt regelmatige controle van uw verbandtrommels noodzakelijk. Haandrikman AED-EHBO-SUPPORT controleert uw verbandtrommels conform de richtlijnen van Arbo-wet en het Oranje Kruis.

Wij kunnen voor u de  jaarlijkse verplichte controle van uw verbandtrommels uitvoeren. Zo blijven uw verbandtrommels up-to-date en wordt er niet mis gegrepen in geval van nood.

Na de jaarlijkse controle van uw verbandtrommels voorzien wij de verbandtrommels van een keuringssticker. Zo is in één oogopslag te zien dat de desbetreffende verbanddoos gecontroleerd is en wanneer de nieuwe controle uitgevoerd dient te worden.

De kosten van een een controle inclusief de te vervangen materialen ligt gemiddeld tussen de   5 euro en 25 euro  afhankelijk van de grote van de verbandtrommel en de te vervangen materialen. ( uitzonderingen daargelaten)


Voordelen jaarlijkse controle verbandtrommels

  • u voldoet aan alle wettelijke eisen;
  • u geeft aan dat u een duidelijk veiligheidsbeleid heeft;
  • u kunt  meerdere controles tegelijkertijd laten uitvoeren;
  • de trommels zijn gebruiksklaar;
  • u  grijpt niet op een lege plaats;
  • u kan letsel aan mens en dier alsmede materiële schade voorkomen of beperken.